HRÜ’DE JİNEKOLOJİ SEMPOZYUMU DÜZENLENDİ
Harran Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öncülüğünde düzenlenen “Jinekolojide Histerektomi Güneydoğu Anadolu Bölgesel Sempozyumu” geniş katılımla gerçekleştirildi.
Harran Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öncülüğünde düzenlenen “Jinekolojide Histerektomi Güneydoğu Anadolu Bölgesel Sempozyumu” geniş katılımla gerçekleştirildi.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra bilimsel eğitim faaliyetlerine de önem veriyor. Bu kapsamda Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı ve Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Muhammet Erdal Sak’ın başkanlığında düzenlenen sempozyumda, jinekolojik cerrahide güncel yaklaşımlar ve yeni teknikler ele alındı.
Sempozyuma, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzman çok sayıda akademisyen ve hekim katıldı.
AMACIMIZ KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNMAK
Sempozyumla ilgili değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Sak, kadın hastalıkları ve doğum alanındaki cerrahi yenilikleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Bu alandaki güncel gelişmeleri meslektaşlarımızla paylaşmak amacıyla eğitim ve bilgilendirme kursları düzenliyoruz. Amacımız, uyguladığımız yeni tekniklerle hastalarımıza ve bölge halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak” dedi.
İLERİ TEKNOLOJİLERİ HASTANEMİZE KAZANDIRACAĞIZ
Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ise Harran Üniversitesi Hastanesi’nin bölgede birçok ilke imza attığını vurguladı.
Rektör Prof. Dr Güllüoğlu, hastanenin teknolojik altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek, yakın zamanda robotik cerrahi gibi ileri teknolojilerin hastaneye kazandırılmasının planlandığını ifade etti.

-
1
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
2
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
3
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
4
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
5
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
6
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
7
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT
-
8
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı
-
9
Adana’da Yoğun Bakıma Alınan Dr. Şule Gül Aydın Taburcu Oldu
-
10
Fatma Şahin’den Tabip Odasına Ziyaret

