Hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırı
İzmir'de, 2'si kadın, 4 hasta yakınının hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i, tutuklandı.
Olay, 9 Nisan günü saat 06.30 sıralarında Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis bölümünde meydana geldi. Hasta yakını 2’si kadın, 4 kişi ile Hastane polisi arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada, hasta yakınları polise saldırdı. Hastanenin özel güvenlik görevlileri F.Ç., Ö.Ç., K.V. ve A.Y. olaya müdahale etti. Hasta yakınları, güvenlik görevlilerine de saldırıda bulundu. Özel güvenlik görevlisi F.Ç.’nin parmağı kırıldı, diğer güvenlik görevlileri de hafif yaralandı.
Olayın ardından ‘beyaz kod’ verilmesi üzerine hastaneye polis ekibi sevk edildi. Takviye ekibin gelmesiyle olaya karışan 2’si kadın, 4 hasta yakını gözaltına alındı.
Dün, polisteki işlemlerinin ardından şüphelilerden 3’ü serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Ekrem Batuhan G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(Hürriyet)
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
2
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
3
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
4
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
5
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
6
Uluşan Profesör oldu
-
7
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
8
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
9
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
10
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı

