Hasta yakını, ilaç yazmayan doktoru darbetti
Elazığ'da hasta yakını kadın, yatalak hastasına ilaç yazmayan Dr. Gonca Kaya'yı darbetti.
Olay, sabah saatlerinde Doğukent Mahallesi'ndeki aile sağlığı merkezinde meydana geldi. İddiaya göre; bir hasta yakını, yatalak hastası için ilaç yazdırmak istedi.
Dr. Gonca Kaya, yatalak hastalar için farklı bir birimin ilgilendiğini söyleyip, ilaç yazmadı. Bunun üzerine hasta yakını, masayı yumruklayıp, bağırarak odadan çıktı.
Bir süre sonra tekrar odaya giren hasta yakını, Dr. Kaya'yı telefondaki kişi ile görüştürmek istedi. Ancak Dr. Kaya görüşmeyi reddetti. Hasta yakını, bu kez Dr. Kaya'ya saldırıp, darbetti.
Dr. Kaya 'beyaz kod' uyarısı verirken, hasta yakınının koridordaki anları güvenlik kamerasına yansıdı. Dr. Kaya, darp raporu alıp, şikayetçi olurken, polis saldırgan kadın hakkında işlem yaptı. (D HA)
HABERLER
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

