Görev şehidi sağlık personellerine anma töreni düzenlendi.

Gaziantep’te 20 Ağustos 2022 tarihinde meydana gelen feci trafik kazasında görev başında şehit olan sağlık personelleri için tören düzenlendi.

GAZİANTEP VEFATLAR 21.08.2024 09:48:00 0
Görev şehidi sağlık personellerine anma töreni düzenlendi.

 

2022 yılında Gaziantep-Nizip yolunda gerçekleşen trafik kazasında vefat eden görev şehidi sağlık personelleri için İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı 112 Acil Servis Başhekimliği binasında anma töreni gerçekleştirildi. 

 

 

Törene Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, İl Müdürlüğü Hizmet Başkanları ve Başkan Yardımcıları ile şehit personelin aileleri katılım sağladı. 

 

 

OLAY 

20 Ağustos 2022 tarihinde yaşanan kazada Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale için güvenlik şeridinde bulunan ekibe ve araçlara, yolcu otobüsü çarpmıştı. Kazada aralarında itfaiye erleri Mehmet Bozkurt , Mehmet Polat, Ahmet Polat, sağlık personeli Tuba Uzdilli, Abdullah Kütük, Halil Özden ile İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetmiş, 22 kişi yaralanmıştı.