Gaziantep’te sırtından bıçaklanan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Gaziantep’te kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada sırtından bıçaklanan 19 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısı ise polis ekiplerince yakalandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Şahinbey ilçesi Fidanlık Mahallesi Fıstık Park’ta meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Mehmet Yasin Deveci, kız meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Efe Görkem Y. ve yanındaki bir grup şahıs ile tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşürken kavga sırasında Efe Görkem Y. tarafından sırtından bıçaklanan 19 yaşındaki Mehmet Yasin Deveci, ağır yaralandı.
Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Yasin Deveci’nin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Kaçan katil zanlısı yakalandı
Diğer yandan olay sonrası kaçan katil zanlısı 17 yaşındaki Efe Görkem Y. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
-
1
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
2
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
3
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
4
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
5
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT
-
6
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı
-
7
Adana’da Yoğun Bakıma Alınan Dr. Şule Gül Aydın Taburcu Oldu
-
8
Fatma Şahin’den Tabip Odasına Ziyaret
-
9
Hastadan 360 bin TL fazla para alan özel hastaneye emsal niteliğinde karar
-
10
Dr. Murat Topoğlu’nun oğlu hayatını kaybetti

