Gaziantep’te İnternetten 430 bin TL’lik vurgun
Gaziantep'te şubesi bulunan bir giyim firmasının ürünlerini internet sitesi üzerinden alarak 430 bin TL dolandıran 2 kadın, Gaziantep Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Kurumsal giyim firmasına ait internet mağazasından birbirine benzeyen ve fiyatları farklı olan ürünler satın alan E.K. ve A.E.Y. isimli kadınlar, ucuz kıyafetlerin barkodlarını pahalı kıyafetlere monte ederek mağazanın Gaziantep’te bulunan şubesine iade etti.
Aldıkları iade paraları ve hediye çekleri ile birlikte mağazayı toplamda 430 bin TL dolandıran şahısların vurgunu ise son işlerinde ortaya çıktı. Mağaza çalışanlarının durumu fark ederek polise bildirmesi üzerine Gaziantep Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenleyerek kadınları gözaltına aldı.
Yakalanan 2 şüpheli, yapılan yasal işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Anahtar Kelimeler:
Gaziantep’
İnternetten
’
vurgun
HABERLER
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

