Gaziantep'te bir ilk: Evde EEG/VEP Hizmeti

Gaziantep

Mobil EEG/VEP, yani portable, yani taşınabilir, yani hastanın cihaza değil cihazın hastanın yanına gitmesi.

 

Hastanın kendi evinde, her zaman ki konforunda EEG/VEP çekim hizmeti sağlıyoruz.

Randevu sırası beklemeden, hastaneye gitmekte zorlanan, tedavisi evde devam eden hastalar, yatağa bağımlı kişiler, farklı ortamlarda uyuyamayan ve gece uykusuz kalmak istemeyen, EEG/VEP tetkiki istenmiş tüm yenidoğan, bebek, çocuk, yetişkin ve yaşlı hastalar için; hastanelerde kullanılan Dijital EEG cihazını mobilize ederek çekimleri yapıyoruz.

Dış ortamda uyumakta zorlanan bebek ve çocuk hastalar için evde kendi ortamlarında  gece EEG/VEP çekimi yapıyoruz. Bu sayede hastalarımızın doğal uykularında beyin aktiviteleri izlenebiliyor.

Evde yapılan çekimde tecrübeli  EEG teknikeri, uluslararası standartlarda ve uygun şartlarda çekimi gerçekleştirir, hastane yada evde yapılan kayıtların kalitesi açısından fark olmaz. Evde yapılan çekimlerde kayıt yapılan kişi, kendi yataklarında, kendi odalarında rahat hareket edebilecekleri ve rahat uyuyabilecekleri için artefaktı daha az ve daha nitelikli kayıtlar elde edilebilmekte. Kişiye uygun olan gün ve zamanda, yetkili uzman gerekli bilgilendirmeyi yapar ardından çekim işlemi gerçekleştirilir.
Çocuk ve Yetişkin EEG/VEP çekimlerimiz alanında en iyisi olan Elektronörofizyoloji teknikerleri tarafından çekilmektedir. Bu çekimler Çocuk Nöroloji ve Yetişkin nöroloji Hekimlerimiz tarafında rapor edilmektedir. Rapor ile birlikte tüm çekimin CD ve ayrıntılı traseleri verilmektedir.

Hastaya uygun olan gün ve zamanda uzman ekibimiz hastanın yanına giderek gerekli bilgilendirmeyi yapar ardından EEG ya da VEP çekim işlemine başlanır. Böylece hem hastanızı yormuyorsunuz hemde zamandan kazanmış oluyorsunuz. En son teknolojiye sahip, Dijital EEG cihazlarıyla kaliteli ve güvenilir çekimler yapılmaktadır.

Uyku-Uyanıklık EEG, Rutin EEG, Gece 1 Saatlik – 3 Saatlik EEG, VEP veya Tüm Gece EEG, çekimlerini, mobilize edilebilen en son teknoloji ürünü Dijital EEG cihazı ve uzman teknikerler sayesinde bu uygulama hastanın evinde, alıştığı konforda ve mahremiyetini bozmadan uyguluyoruz.

Aralık ayından beri Gaziantep ve çevre illerdeki evlere ve acil durumlarda yoğun bakım ünitelerine EEG/VEP hizmeti vermekteyiz.
Kullandığımız son teknoloji EEG/VEP cihazları ile kesin ve net sonuçlar almaktayız. Yüksek teknoloji cihazların yanı sıra medikal ve sağlık alanında uzman ekibimizle de sizlere tam donanımlı bir hizmet sunmaktayız.

Farkımız; en son teknolojiye sahip, Dijital EEG/VEP cihazı ve deneyimli EEG teknikerimiz sayesinde kaliteli ve güvenilir EEG/VEP çekimlerimizdir.

Güneydoğu bölgesinde bu hizmeti sunan ilk işletme olmanın gururuyla hastalarımıza hizmet için her zaman özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.

Çekimlerimizin güvenirliğine ve kalitesine %100 GARANTİ VERİYORUZ.
Depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'daki hastalaramızdan ücret talep etmiyoruz. Tüm depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle...

 

Ücretsiz bilgi almak için: Nüsret Şahin  
0543-613-13-36

İnstagram:@gaziantepevdeeeg
 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Gaziantep' : / Hizmeti