GAZİANTEP’TE 18 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ

GAZİANTEP’TE 18 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ

Gaziantep KÜSGET Sanayi Sitesi’nde CNC tornacı İbrahim Halil Güneş, kendini asarak yaşamına son verdi.

 

Şanlıurfa Bozovalı olan 18 yaşındaki İbrahim Halil Güneş’in babasıyla tartıştığın ve daha sonra iş yerinde kendini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Genç tornacının Ömer, Mehmet ve yeni doğmuş bir kardeşi olduğu öğrenildi. 4 kardeşten en büyüğü olan İbrahim Halil’in eğitimini de tornacılık üzerine yaptığı belirtilirken, intiharının perde arkası tam olarak öğrenilemedi. İbrahim Halil’in dün akşam evden çıktığı ve intihar olayının da muhtemelen iftar saatine gerçekleştiği öne sürüldü.

İNTİHAR ETMEK İÇİN HAZIRLIK YAPMIŞ

Görgü tanıklarının ifadesine göre İbrahim Halil Güneş’in iş yerinde gelerek ellerini kollarını çemreyip abdest aldığı öğrenildi. Genç tornacının iş yerinde üst katta kirişi kırarak kendini iple bağlayıp aşağı bıraktığı belirtildi. Güneş’in intihar etmek için hazırlık yaptığı ve canına kıydığı gelen haberler arasında.

İYİ BİRİ OLARAK BİLİNİYORDU

KÜSGET’te çevre esnafının genç tornacı ile ilgili olarak, ‘İyi birisiydi. İşinde gücünde idi. Kimse ile bir sorunu olmazdı. Bu işin de eğitimini almıştı’ değerlendirmesi yaptığı belirtildi.

BABASIYLA TARTIŞMIŞ

İbrahim Halil Güneş’in babası Mustafa Güneş’le tartıştığı ve sonrasında evden ayrıldığı öne sürüldü.

 

DÜN 2 KİŞİ İNTİHAR ETMİŞTİ

Gaziantep’te 4 çocuk annesi bir kadın evinde asılı halde bulunurken, 17 yaşındaki başka bir kız ise başından vurulmuş halde bulundu.

İDDİAYA GÖRE İSTEMEDİĞİ BİRİYLE EVLENDİRİLEN 17 YAŞINDAKİ ÇOCUK GELİN KAFASINA SIKTI

İddiaya göre, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Yalangoz köyünde oturan ve İddiaya göre, P. S. (17) isimli kız bir hafta önce ailesi tarafından istemediği biriyle evlendirildi. P.S. istemediği halde ailenin baskısıyla evlenmek zorunda kaldı. Kimsenin evde olmadığı sırada tabanca ile kafasına sıkan P.S ağır yaralandı. Silah sesi üzerine ailesi kızı Gaziantep’te özel bir hastaneye kaldırıldı. P.S. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşam mücadelesini kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

4 ÇOCUK ANNESİ KADIN KENDİSİNİ ASTI

2.  Şahinbey İlçesi Kurbanbaba Mah. 23 Sk No.27 adreste oturan 4 çocuk annesi Fatma K. isimli kadın ailevi sorunlarından dolayı evinin çatı katında kendisini asarak intihar etti. Ailenin fark etmesi üzerine hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine intikal eden 112 ekipleri 4 çocuk annesi Fatma K.’ye ilk müdahalenin ardından Özel Yaşam Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis konuyla ilgili tahkikat başlattı.