Gaziantep’e Sağlık Atamaları Yapıldı

Gaziantep’e Sağlık Atamaları Yapıldı

2024 yılı haziran ayı iller arası atama kurası sonucu Gaziantep iline yerleşen personel listesi açıklandı.

 

Gaziantep’in sağlık kalitesinin artırılması ve sağlık personeli sayısının yükseltilmesi için çalışmalar devam ediyor. 2024 yılı haziran ayı iller arası atama kurası sonucu Gaziantep iline yerleşen personel listesi açıklandı.

 

DÜN SAĞLIK BAKANI İLE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekilleri dün Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etmişti. Ziyarette Gaziantep’te devam eden ve planlanan sağlık yatırımları üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ziyarete AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül başta olmak üzere, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, İrfan Çelikaslan ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay katıldı.

110 PERSONEL ATAMASI YAPILDI

 

 

Sosyal medya hesabından 2024 yılı haziran ayı iller arası atama kurası sonucu Gaziantep iline yerleşen personel listesini paylaşarak açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “Gazi şehrimizin sağlık kalitesini artırıp güçlendirmek adına  ihtiyacımız olan personel sayısını artırmaya ve sağlık ünitelerimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Doktordan acil tıp uzmanı, eczacıdan ebe ve hemşireye 110 sağlık personelimizin daha şehrimize ataması bugün yapıldı” dedi.