GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİNDEKİ YANIK MERKEZİ ULUSLARARASI HİZMET VERİYOR

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİNDEKİ YANIK MERKEZİ  ULUSLARARASI HİZMET VERİYOR

Gaziantep Şehir Hastanesi Yanık tedavisi merkezi her geçen gün ülkenin sınırlarını aşarak  kendinden söz ettiren bir merkez olarak hastalara umut olmaya devam ediyor.

 

Profesyonel bir ekiple yönetilen Gaziantep Şehir Hastanesi yanık merkezinin doktorları ve hemşireleri yanık eğitimi aldılar.  Hastanenin konferans salonunda düzenlenen programda Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar tarafından  Op. Dr. Ahmet Erkılıç , Op. Dr. Ali Güneş , Op. Dr. Zekeriya Sayın ve Op. Dr. Bayram Burulday’a Yanık Eğitimi Belgeleri takdim edildi. 

Yanık merkezinin  hekimiyle hemşiresiyle Gaziantep’te kamu adına yapılan en güzel işlemlerden biri olduğunu ifade eden Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar ‘ Yanık merkezinin başarılı faaliyetleri , ekibin özverili çalışmaları sayesinde bölgenin , ülkenin hatta dünyanın en iyi yanık merkezlerinden olarak bahsedilmesi noktasındaki lokomotif görevine akademik ve eğitim ortamlarında sunmak suretiyle ön plana çıkacaktır diye düşünüyorum.

Yanık tedavisi merkezi olarak Dr. Ahmet Erkılıç , Dr. Ali Güneş , Op. Dr. Zekeriya Sayın ve sonradan Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Çocuk Yanık Ünitesinden ekibimize dahil olan   Op. Dr. Bayram Burulday’la birlikte Gaziantep Şehir Hastanesi’nin çatısında profesyonel bir ekiple yanık merkezinin faaliyetlerine devam etmesi çok gurur verici. Merkezde yapılan işlemler çok çok büyük. Gerçekten gönüllülük esası olmadan , özveri ve gayret olmadan yanık merkezinin ilerlemesinin mümkünatı yok. Siz değerli ekip üyelerinin sayesinde merkezimiz bu üst seviyelere geldi. Bu duygu ve düşüncelerle başta doktorlarımız olmak üzere bütün ekip arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Emekleriniz için sağ olun var olun’ dedi. 

Yanık tedavi merkezi yönünden bölgenin eğitim merkezi olması yönünden iddialı olduklarını söyleyen Yanık Merkezi Sorumlu Hekimi  Op. Dr. Ahmet Erkılıç’ Hastanemizin , ekibimizin desteğiyle  çabalarımızla merkezimizi çok daha ileri götürüp ve bundan sonra daha bilimsel , kongrelerle , toplantılarla çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz.  Profesyonel yanık ekibine sahip bir merkeziz. Yanık merkezi çalışanlarına bakanlığımızın getirdiği yeni uygulama ile 5 yılda bir sertifika ve katılım belgelerinin alınması istendi. Buna binaen yeni gelen arkadaşlara eğitim vermek için ve hem çocuk hastalarda hem de erişkin hastalarda yanıkta çoğu deneyimli arkadaşlarımızın bilgilerini  güncellemek için yeni bir katılım belgesi oluşturduk’ dedi. 

Gaziantep şehir hastanesi yanık merkezi ; 6 yoğun bakım, 14 servis olamak üzere toplam 20 yataklı olmakla birlikte 3 poliklinik odası , 2 ameliyathanesi, 5 banyo-pansuman odası ile gelişmiş Dünya standartlarında yapı ve ekipmanlarıyla aktif hizmet vermektedir. 17 yıllık yanık tedavi tecrübesine sahip ekibiyle 10 milyonluk bir interlanda hizmet verilmekte olup , Suriye ve Iraktan hasta kabul edildiği gibi çevre illerden de çok sayıda sevk kabul edilmektedir.