GAZİANTEP ROMATOLOJİ SEMPOZYUMU
Türkiye Romatoloji Derneği, Doğu Anadolu Romatoloji Derneği ve SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından 3. Gaziantep Romatoloji Sempozyumu, 21 Mayıs 2022 tarihinde Gaziantep Divan Otel’de düzenlenecek.
Türkiye Romatoloji Derneği, Doğu Anadolu Romatoloji Derneği ve SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından 3. Gaziantep Romatoloji Sempozyumu, 21 Mayıs 2022 tarihinde Gaziantep Divan Otel’de düzenlenecek.
Sempozyum Başkanı SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Uzmanı Doç. Dr. Bünyamin Kısacık: “Bir gün boyunca Romatolojiye dair her şey konuşulacak” dedi.
Bu yıl ilk kez kardeş ülke Azerbaycanlı meslektaşların da katılacağı sempozyumun bilimsel kısmının 10 oturum olarak planlandığını belirten Doç. Dr. Kısacık, sempozyumu düzenlemekten mutlu olduklarını kaydetti.
Azerbaycanlı hekimlerin istifade etmesi için ayrıca online olarak da sunumların canlı olarak paylaşılacağını ifade eden Doç. Dr. Kısacık, “Türkiye’den 31 konuşmacının katılacağı 3. Gaziantep Romatoloji Sempozyumu’nun son yıllarda Gaziantep’te gerçekleştirilecek en büyük romatoloji sempozyumu olması bekleniyor” diye konuştu.
Katılımcılara sertifika verileceğini anlatan Doç. Dr. Kısacık, sempozyuma kayıt için gaziantepromatoloji@kingkongistanbul.com adresinden iletişime geçilebilir.

-
1
12 Yıl Sahte Diplomayla Görev Yapan Sağlık Çalışanı Açığa Alındı
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
3
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
4
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
5
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
6
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
7
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
8
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
9
Uluşan Profesör oldu
-
10
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası

