Gaziantep Özel Bossan Hastanesi’nde Mucize Ameliyat

Gaziantep Özel Bossan Hastanesi, tıp dünyasında ses getiren bir başarıya daha imza attı.

SAĞLIK 2.08.2024 16:07:00 0
Gaziantep Özel Bossan Hastanesi’nde Mucize Ameliyat

 

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Abdulkerim Üstün ve ameliyathane sorumlusu Serdar Yenicil liderliğindeki ekip, 57 yaşındaki bir kadın hastanın böbreğinden devasa bir tümörü başarılı bir şekilde çıkardı.

43 cm ve 4 kilo 200 gramlık Dev Tümör Tek Parça Çıkartıldı
Hasta, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan detaylı tetkiklerin ardından, böbreğinde 43 cm büyüklüğünde ve 4 kilo 200 gram ağırlığında bir tümör olduğu tespit edildi. Zorlu operasyon, Op. Dr. Abdulkerim Üstün’ün liderliğinde, ameliyathane sorumlusu Serdar Yenicil ve ekibinin üstün çabalarıyla gerçekleştirildi.

"Büyük Bir Başarı"
Op. Dr. Abdulkerim Üstün, “Bu büyüklükteki bir tümörü tek parça halinde çıkarmak oldukça zorlu bir işlemdi. Ancak ekip olarak, titizlikle çalışarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Hastamızın sağlık durumu gayet iyi, kısa sürede taburcu olmasını bekliyoruz” dedi.

Ameliyathane Ekibine Büyük Övgü
Hastane yönetimi, bu büyük başarıya imza atan Op. Dr. Abdulkerim Üstün, Serdar Yenicil ve tüm ameliyathane ekibini tebrik etti. Yönetim, ekibin özverili çalışmalarının hastanenin itibarını daha da artırdığını belirterek, “Bu tür başarılar, sağlık sektöründe Gaziantep’in adını daha da yukarılara taşıyor” şeklinde konuştu.

Hasta ve Yakınlarından Teşekkür
Operasyonun ardından sağlığına kavuşan hasta ve yakınları, doktorlar ve tüm hastane personeline teşekkür ederek, “Başta Op. Dr. Abdulkerim Üstün olmak üzere, bu sürece katkı sağlayan herkese minnettarız” dedi.

Gaziantep Özel Bossan Hastanesi, tıbbı başarıları ve hastalarına sunduğu yüksek kaliteli hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.