Gaziantep Karadenizler Derneği Başkanlığında genç başkan dönemi
Sağlık camiasının yakından tanıdığı Ali SELCİK Gaziantep Karadenizliler derneği yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
Böyle muhteşem manzarayı bırakıp burbette yaşamlarını sürdüren kıymetli Karadenizler ve Karadeniz sevdalılarının her türlü etkinlikte bir araya gelebilmeleri ve kendilerini yalnız hissetmemeleri için yıllar önce kurulmuş olan Gaziantep Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yeni döneme yönetimini yenileyerek tecrübeleri ile destek verip genç yöneticilere teslim etmeyi uygun buldular.
16 yıldır Gaziantep’te yaşamını devam ettiren ve sağlık camiasının da yakından tanıdığı Ali SELCİK Gaziantep Karadenizliler derneği yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
Başkan SELCİK, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
2000 yılından bu yana Gaziantep’te faaliyetlerini devam ettiren derneğimizin üyesi olmaktan onur duydum bu onurlu göreve beni layık gören ve yanımda olan yönetim kurulu üyelerine kuruluşundan bu yana görev yapan başkanlarıma ve yönetimlerine gerek arayan gerek yazan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
-
1
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
3
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
4
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
5
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
6
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
7
Uluşan Profesör oldu
-
8
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
9
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
10
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti

