Gaziantep Büyükşehir, İsrail menşeili gıda ürünlerinin satışını durdurdu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren restoranlar ve gıda satış işletmelerinde İsrail menşeili ürünlerin satışının yapılmaması kararı alındı.
İsrail’in, Filistin’e yönelik yaklaşık 1 aydır devam eden bombardımanı nedeniyle dünyanın birçok yerinden yaşanan insanlık dramına sessiz kalınmazken, Gaziantep Büyükşehir de İsrail’e karşı tepkisini gösterdi.
Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi, İsrail’in saldırılarını boykot etmek için başta Merkez Mutfak Sanatları Merkezi (MSM), Erikçe MSM, Udma Peynir Müzesi, Rayiha Baharat Müzesi ve belediyeye bağlı tüm sosyal tesislerde İsrail’in gıda ürünlerinin satışı durduruldu.
Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bu kararı duyurması üzerine sosyal mecralardan gelen destek de gecikmedi. Bu bağlamda birçok vatandaş, Gaziantep Büyükşehir’in İsrail’e karşı tutumunu diğer belediyelerinde göstermesi gerektiğini savundu, çağrıda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Gaziantep
Büyükşehir
İsrail
menşeili
ürünlerinin
satışını
durdurdu
HABERLER
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

