Gaziantep'te korkunç cinayet! Önce silahla vurdular, sonra levye ile darp ettiler
Gaziantep’te husumetli olduğu kişilerle karşılaştığı parkta kavga eden 17 yaşındaki genç, önce tabancayla vuruldu, sonra da levye ile darp edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, 2 gündür süren yaşam savaşını kaybe
Gaziantep’te husumetli olduğu kişilerle karşılaştığı parkta kavga eden 17 yaşındaki genç, önce tabancayla vuruldu, sonra da levye ile darp edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, 2 gündür süren yaşam savaşını kaybetti.
Olay, geçtiğimiz cuma günü Şehitkamil ilçesi Göllü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Karataş (17) aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan kişilerle mahalle içindeki parkta karşılaştı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında silahla kasığından vurularak yaralanan Ali Karataş yere yığıldı. İddiaya göre kanlar içinde yere yığılan Karataş’a levyeyle saldıran gençler, daha sonra olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine yaralı genç, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kasığından kurşunla yaralandıktan sonra kafasına da levye ile de vurulan genç, 2 gündür verdiği yaşam mücadelesini sabah saatlerinde kaybetti. Otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirilen Karataş’ın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından ailesi tarafından alınarak defnedilmek üzere Araban ilçesine götürüldü.
Polisin olaya karışanların yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

