Gaziantep-Kilis Tabip Odası'ndan Göznuru'na ziyaret
Gaziantep Kilis Tabip Odası Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Göznuru Göz Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek verdi.
Gaziantep Kilis Tabip Odası Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Göznuru Göz Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek verdi.
Özel Göznuru Göz Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr. Erhan Tümer ve Op.Dr. Cem Öztürkmen, Op.Dr. Nurettin Şahingözü tarafından karşılanan Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve beraberindeki heyet, hastanede görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek,14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
Ziyarette Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Aysegül Ateş Tarla, sağlıkta şiddet olaylarına değindi.Özel Göznuru Göz Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr.Erhan Tümer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla meslektaşlarımızın hastanemizi ziyaret etmesi ve bizlerle beraber olması bizleri gururlandırdı. Yoğun iş temposu içinde bile bizleri unutmadıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.




-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

