Gaziantep Futbol Kulübü Liderliğe yükseldi
Süper Lig'in 17. haftasında sezonun flaş takımı Gaziantep, son haftaların formda takımı Ankaragücü ile kozlarını sahasında paylaştı.
Süper Lig'in 17. haftasında sezonun flaş takımı Gaziantep, son haftaların formda takımı Ankaragücü ile kozlarını sahasında paylaştı. Gol perdesini açmakta zorlanan Sumudica'nın öğrencileri Başkent ekibinin direncini Maxim'in 70. dakikada attığı golle kırdı. Ardından Ankaragücü'nün boş alanlarını iyi değerlendiren Gaziantep FK 90+6'da Enver Cenk Şahin ile skoru 2-0'a getirdi ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
HABERLER
-
1
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
2
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
3
Psikiyatri camiasının acı günü
-
4
Doktor ölümden döndü
-
5
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
6
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
7
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
9
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
10
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

