GAÜN’LÜ ÖĞRENCİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

GAÜN’LÜ ÖĞRENCİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mustafa Bakır, 1500 metrede Türkiye şampiyonu oldu.

 

GAÜN öğrencisi Mustafa Bakır, Hatay’da yapılan Türkiye Üniversiteler Dünya Kros Seçmesine de GAÜN adına katıldı ve 6000 metrede Üniversiteler Türkiye Şampiyonu olarak Üniversiteler Dünya Kros aday kadrosunda yer aldı.

Mustafa Bakır, 10 Aralık’ta Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN öğrencisinin elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Gaziantep Üniversitesi diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da başarılarını sürdürüyor. Öğrencimizin başarısı bizleri gururlandırdı. Birincilik ve uluslararası temsil başarısından dolayı öğrencimizi ve hocalarını tebrik ediyorum.” dedi.

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ise “Mustafa Bakır birçok yarışmada fakültemize dereceler getirmiş başarılı bir atlet aynı zamanda başarılı bir öğrencimizdir. Gerek spor alanındaki başarıları gerek öğrencilindeki özeni ve gayreti ile örnek bir sporcu ve öğrencidir. Mustafa ile gurur duyuyor ve ülkemizi temsil edeceği yarışmada başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU