GAÜN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ “1. ULUSAL BAHAR SEMPOZYUMU” DÜZENLEYECEK
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi, 4 Mayıs’ta “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenleyecek.
Onursal Başkanlığını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat’ın yaptığı sempozyumun düzenleme kurulunda farklı üniversitelerden 27 akademisyen, diş hekimi ve öğrenci görev alıyor.
Sempozyumun 6 oturumdan oluştuğunu söyleyen GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Uğur Aydın, bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirtti.
Organizasyon Komitesi Başkanı Doç. Dr. Derya Gürsel Sürmelioğlu ise ilerleyen dönemlerde bu tarz etkinliklerin sayısını arttırmayı planladıklarını söyledi.
GAÜN Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek sempozyum, oturumların ardından kapanış ve değerlendirme toplantısıyla sona erecek.


Anahtar Kelimeler:
HEKİMLİĞİ
FAKÜLTESİ
“.
ULUSAL
BAHAR
SEMPOZYUMU”
DÜZENLEYECEK
HABERLER
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

