GAÜN Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı 100. uzmanını mezun etti.

GAÜN Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı 100. uzmanını mezun etti.

Uz. Dr. Abdurrahman ÇİÇEKLİ 5 yıllık meşakkatli uzmanlık eğitimini başarılı geçen uzmanlık sınavıyla taçlandırarak bir anestezi kliniğini tek başına idare etmeye muktedir olduğunu belgeledi.

 

GAÜN Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD 1989 yılında Doç. Dr. Ünsal ÖNER, Yrd. Doç. Dr. Nursan TAHTACI, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı GÖKSU tarafından kurulmuş, ilk uzmanı Uz. Dr. Ali GÜNDOĞDU’yu 1997 yılında mezun etmiştir. Halihazırda anabilimdalı bünyesinde 9 öğretim üyesi, 48 araştırma görevlisi ve 16 anestezi teknisyeni görev yapmaktadır. 

100. uzmanımızı mezun ettiğimiz bu günde ebediyete intikal etmiş kurucu hocalarımız Prof. Dr. Ünsal ÖNER ve Prof. Dr. Nursan TAHTACI’yı saygı ve rahmetle anıyoruz. Bölümüzün kuruluşundan bu yana özveriyle emek veren tüm hocalarımızı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. 

Tıp eğitimi gibi meşakkatli bir eğitim sürecinin her aşamasında öğrencilerimiz ve meslektaşlarımızın daima yanında olan ve onlarla birlikte emek veren kıymetli ailelerini de buradan tebrik ediyoruz. Kliniğimizin 100. Uzmanı Uz. Dr. Abdurrahman ÇİÇEKLİ’nin şahsında tüm uzmanlarımızın başarılarının devamını diliyor, yollarının ve bahtlarının açık olmasını temenni ediyoruz.