FETÖ'nün sözde “Gaziantep bölge imamı” Kamil B. adliyeye sevk edildi.
Gaybubet evi”nde yakalanan FETÖ’nün sözde avukatlardan sorumlu “Gaziantep bölge imamı”Kamil B. adliyeye sevk edildi.
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ilişkin soruşturma kapsamında aranan ve İstanbul’da sahte kimlikle yakalanarak Gaziantep’e getirilen örgütün avukatlar yapılanmasının sözde “Gaziantep bölge imamı” Kamil B. adliyeye sevk edildi.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 31 Aralık 2020’de Ümraniye’deki “gaybubet evi” olarak adlandırılan örgüte ait hücre evinde yakalanarak uçakla kente getirilen ve hakkında iki defa ek gözaltı süresi alınan Kamil B’nin emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı.
Sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edilen Kamil B’nin, etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadede örgütle ilgili önemli bilgiler aktardığı öğrenildi.
Örgütün sözde avukatlardan sorumlu “Gaziantep bölge imamlığı” görevini yürüten Kamil B’nin FETÖ’nün avukatlar yapılanmasında sözde “Türkiye imamı” ve “bölge imamları” ile yaklaşık 300’e yakın örgüt mensubunun ismini verdiği kaydedildi.
Zanlının, helikopterin düşmesi sonucu Büyük Birlik Partisi kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından yürütülen soruşturmalara FETÖ’nün müdahalesine ilişkin de bilgi verdiği bildirildi.
Ümraniye’de aynı binadaki 2 hücre evine düzenlenen operasyonda ByLock kullanıcısı örgütün sözde avukatlardan sorumlu mahrem imamı Kamil B. ve öğretmenler sorumlusu Eşref Ü. ile örgüt üyeliğinden aranan kadın gözaltına alınmıştı.(gazianteppusula)
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

