Emine Erdoğan’dan Adil Konukoğlu’na ödül.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, düzenlenen “Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi ve Ödül Töreni”n de Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na ödül verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, düzenlenen “Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi ve Ödül Töreni”n de Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na ödül verdi.
Türkiye’nin yeni yüzyılının sürdürülebilir bir yüzyıl olması hedefiyle çıktıkları yolda sunulan her katkıyı takdire şayan bulduklarını söyleyen Emine Erdoğan, tüketimin yaşam kültürü hâline geldiği bir çağda yaşandığını vurguladı ve “Bir sermaye olarak görülen ve kaynakları sınırsızmış gibi tüketilen yeryüzünün, milyonlarca canlıya ev sahipliği yapan ortak evimiz olduğunu unutmuş durumdayız” dedi.
TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZYILI İDEALİ BİR GELECEK YOLCULUĞUDUR”
Buradan medya mensuplarına birkaç şey söylemek istediğini belirten Emine Erdoğan, şöyle konuştu: “Artan sıcaklıklar nedeniyle meydana gelen orman yangınlarını durdurmak ile evimizde oluşan doğal atıkları dönüştürmek arasındaki bağlantıyı insanlara çok iyi anlatmalıyız. Günlük hayattaki davranışlarımızda yapacağımız küçük değişiklikler ile dünyanın emisyon oranını düşürebileceğimizi, israfı önleyerek açlık tehdidini bertaraf edebileceğimizi, toprağı ve canlı yaşamını doğal hâliyle koruyabileceğimizi hep birlikte göstermeliyiz. Sıfır Atık Projesi bugün gücünü onu tüm kalbiyle sahiplenen aziz milletimizden alıyor. Sıfır atığı bir hayat felsefesi olarak benimseyenlerin sayısının sizlerin desteğiyle artacağına inanıyorum. Sürdürülebilir yaşam toplumumuzun her bir ferdinin zihnine ve vicdanına sizin sözleriniz ile işleyecektir.”

ADİL KONUKOĞLU’NA ÖDÜL
Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na Sürdürülebilirlik Liderleri Ödülü Emine Erdoğan tarafından verildi.
Adil Konukoğlu, paylaşımında yaptığı açıklamada, “Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle gerçekleştirilen Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi ve Ödül Töreninde Sanko Holding’i Sürdürülebilirlik Liderleri Ödülüne layık gördükleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

-
1
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
3
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
4
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
5
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
6
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
7
Uluşan Profesör oldu
-
8
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
9
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
10
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti

