Ege Denizi'nde 6 büyüklüğünde deprem! İzmir, Muğla ve çevre illerden de hissedildi
AFAD, Ege Denizi açıklarında saat 06.19’da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
Ege Denizi açıklarında saat 06.19'da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Muğla'nın Datça ilçesine 166 kilometre mesafede kaydedildi.
Ege Denizi'ndeki deprem İzmir, Muğla, Aydın, Denizli ve Antalya gibi Türkiye'den de birçok ilde hissedildi.
Sarsıntının Libya ve Kıbrıs'ta da hissedildiği bildirildi.
Depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
İZMİR VALİSİ ELBAN'DAN AÇIKLAMA
İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Denizi'nde meydana gelen 6 büyüklüğündeki depreme ilişkin herhangi bir olumsuzluğun tespit edilmediğini bildirdi.
Elban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiş olup bölgede tarama çalışmaları sürmektedir. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullandı.
5'E VARAN ARTÇILARA DİKKAT!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya
hesabından yaptığı açıklamada "Girit'in kuzey doğusunda 25 km derinde, M6,1 büyüklüğünde olan deprem Teke Yarımadamızı sarsmıştır. Deprem Ege altına dalan Afrika diliminde olmuştur. M5’e varan artçıları görülecektir. Türkiye’de başka bir depremi tetiklemez." ifadelerini kullandı.
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

