Dr. Ulaş YANIK Bossan Hastanesi’nde

Dr. Ulaş YANIK Bossan Hastanesi’nde

Gaziantep’in sevilen başhekimi Dr. Ulaş YANIK, bölgenin en büyük özel hastanesi Bossan Hastanesi’nde Genel Koordinatör/Başhekim olarak göreve başladı.

 

Görev yaptığı tüm özel sağlık hizmet sunucularında fark yaratan ve camiada çok sevilen Dr. YANIK “Burada olmaktan mutluyum ve oldukça heyecanlıyım, meslek hayatında edindiğim tecrübelerimi ve tüm doğrularımı bu yapıya aktarmak için geldim. Bu bağlamda desteğini esirgemeyen Bossan Hastanesi yönetim kuruluna teşekkür ederim “ dedi.

Başarının en temel noktalarından birisi olan çok çalışmanın bilincinde, “Sizin Hastaneniz” sloganı doğrultusunda bölgeye ve Gazi şehrimize üst düzey kaliteli sağlık hizmeti vermek için Bossan ailesine katılmanın gururunu yaşıyorum” diyen YANIK sözlerine şöyle devam etti. ” Gaziantep’imizin tüm özel sağlık hizmeti sunucuları ile şehrin kalite standartlarını daha yukarılara çıkarma noktasında bize düşen tüm sorumluluklara ziyadesiyle destek vermek için imkanlarımızı sonuna kadar kullanabilecek durumdayız. Teknolojik ve insan kaynakları alt yapımızın gücünün farkında olan bir misyonla “Sağlık” kavramına yeni bir yön vermek istiyoruz. Bu ekip bunun üstesinden gelebilecektir.’’

Dr. YANIK’ın Bossan Hastanesi'nde göreve başlaması Gaziantep’te geniş yankı buldu. “Bossan Hastanesi açıldığı günden beri yönü yukarı olan bir hedefle ilerliyor” diyen Bossan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN “Uzun zamandır tanıdığım ve yol arkadaşı olmak istediğim Ulaş Hocamı ailemizde görmek çok güzel. Başarılı ve oldukça profesyonel bir yönetici. Gaziantep’in bir değerinin bu yapıda olması bizim için de gurur verici. O ve ekibiyle şehrimize, ailemize yakışır ve hatta özel sağlık hizmeti sunucularına da yön verici şekilde sektör öncüsü olacağımıza inancım tam” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: . YANIK Bossan Hastanesi’