Dr. Süleyman Ellik hayatını kaybetti

Dr. Süleyman Ellik hayatını kaybetti

Ankara'da görev yapan Anestezi Uzmanı Dr. Süleyman Ellik yaşamını yitirdi.

 

Ankara'da özel bir hastanede Anestezi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Süleyman Ellik hayatını kaybetti.

Ellik'in eşinin de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gastroenteroloji uzmanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Hekimsen'den baş sağlığı

Hekimsen'den yapılan açıklamada, "Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Doktor Zeynep Melekoğlu Ellik'in eşi, Ankara'da özel bir hastanede Anestezi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Süleyman Ellik'in vefat haberini üzüntü içinde öğrendik. 

Hekimsen ailesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, meslektaşımız olan eşine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

ACI KAYBIMIZ

Karaman fen lisesinden öğrencim olan ve Ankara’da anestezi uzmanı olarak görev yapan güler yüzlü, Gönlü zengin, Uzman Doktor Suleyman Ellik‘in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim korktuğundan emin,umduğuna nail eylesin.

Kıymetli arkadaşlarım,dostlarım Süleyman öyle güzel bir insandı ki karıncayı dahi incitmezdi.Yüzündeki gülümseme hiç eksik olmaz, cıvıl cıvıl, pırıl pırıl bir insandı. Erken yaşta kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. sizlerden ricam, Allah rızası için bol bol dua edelim, Arkasından bir fatiha okuyalım.Ruhuna el Fatiha.  ( Öğretmeni Mehmet Baştuğ )



Anahtar Kelimeler: . Süleyman Ellik hayatını kaybetti