Dr. Kileci: ''Kurban Bayramımız kutlu olsun”
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, maneviyatın yoğun yaşadığı günler olduğunu belirtti.
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, maneviyatın yoğun yaşadığı günler olduğunu belirtti.
Dr. Kileci, bayramların, çocuklar için neşe kaynağı, yetişkinler için geçmişle geleceğin buluştuğu, yeni anıların oluşturulduğu değerli zamanlar olduğunu anımsattı.
Koronavirüs salgını nedeniyle Kurban Bayramı’nın da salgın riski kurallarına uygun kutlanacağına vurgu yapan Dr. Kileci, “Bayramı sevdiklerimizle çok fazla bir araya gelemeden ancak aynı yoğun duygular içerisinde kutlayacağız. Sağlığımızın ve mutluluğumuzun yerinde olduğu bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Kurban Bayramımız kutlu olsun” dedi.
HABERLER
-
1
Diyetisyen Başkülekçi; Bayram süresince dengeli ve kontrollü beslenmenin önemine dikkat çekti.
-
2
BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA
-
3
Fark ücretine itiraz eden kadın eczaneye saldırdı
-
4
21 milyon TL’lik Down sendromu davasında kritik karar
-
5
Oğuz Boyları Federasyonu’nun Geleneksel İftar Programı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
-
6
14 Mart Tıp Bayramı’nda Anlamlı Ziyaret
-
7
14 Mart Tıp Bayramı Törenle Kutlandı
-
8
GAÜN Hastanesi’nde Sağlıkta Şiddete Dikkat Çekildi
-
9
Ödüller takdim edildi
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE 14 MART TIP BAYRAMI PROGRAMI DÜZENLENDİ

