Dr. Aydın:Mahkemeyi kazandık!
Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Özgür Aydın: ‘‘Tarafıma verilen 20 ceza puanını yine avukatsız olarak mahkemeye taşıdım. İdare mahkemesi beni haklı buldu ve cezayı iptal etti.’’
Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Özgür Aydın: ‘‘Tarafıma verilen 20 ceza puanını yine avukatsız olarak mahkemeye taşıdım. İdare mahkemesi beni haklı buldu ve cezayı iptal etti.’’
Dr. Özgür Aydın, Pandeminin başladığı ilk günlerde ilçe hastanesinin poliklinikleri kapatarak, hastalara triyaj yapmadan ASM’ye yönlendirmesi ve sadece acile bazı hastaları kabul etmesi üzerine hastane başhekimini uyarmam neticesinde kendilerine hakaret ettiğim ve tehdit ettiğim iddialarıyla hakkımda iftira atılarak tutanak tutulmuş, yapılan taraflı soruşturma neticesinde ise “Tıbbi Etik ve Deontoloji Nizamnamesi”ne uymadığım bahanesiyle tarafıma 20 ihtar ceza puanı verilmişti. Haksız yere verilen bu cezayı yine avukatsız olarak mahkeme taşıdım. İdare Mahkemesi beni haklı buldu ve savunma hakkımın kısıtlandığını tasdik ederek bana verilen cezayı iptal etti. Böylece idare hem cezayı iptal edecek hem de ödediğim tüm yargılama giderlerini tazmin edecek.

-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

