"Doktorum" diyerek kandırdığı 15 kadınla evlendi, gözaltına alındı

Kendisini doktor ve mühendis olarak tanıtarak, evlilik siteleri aracılığıyla tanıştığı 15 kadınla evlenen ve bazılarından çocuk sahibi olan 35 yaşındaki kişi gözaltına alındı.

 

35 yaşındaki Mahesh KB Nayak, 2014’ten beri evlilik sitelerinden 15 kadınla dünyaevine girdi.

 

Dul kadınları hedef aldı

 

Bu kadınlarla evlenen şüpheli Nayak, dördünden çocuk sahibi oldu. Kadınları evliliğe ikna etmek için kendisini doktor ya da mühendis olarak tanıtan Nayak, dul kadınları hedef aldı.

 

Kendini çoğunlukla doktor olarak tanıttı, para istedi

 

Nayak’ın ayrıca, ilkokul mezunu bile olmadığı halde çoğunlukla kendisini doktor olarak tanıtarak tanıştığı kadınları etkilemeye çalıştığı ve klinik açmak için kadınlardan para istediği kaydedildi. Polis raporlarına göre, bu yıl evlendiği 45 yaşındaki yazılım mühendisi bir kadının şikayetiyle Tumakuru kentinde gözaltına alınan Nayak’ın, babası tarafından da “cinayete teşebbüs” suçlamasıyla şikayet edildiği belirtildi.

 

 

İngilizce bilmemesi şüphelendirdi

 

Hindistan basınında yer alan haberlerde, söz konusu Hint vatandaşının İngilizce yeterliliğinin olmaması, tanıştığı birçok kadın arasında şüphe uyandırdı.

 

Mücevherleri ve paraları çalıp kaçtı

 

Mağdurlardan biri, reddettiği Nayak’ın, mücevherlerini ve parasını çalıp kaçtığını söyledi. Nayak’ın eşlerinin çoğunun mali açıdan bağımsız profesyonel çalışanlar olduğuna, “utanç ve sosyal damgalanma korkusu” nedeniyle şikayette bulunmaktan kaçındıklarına dikkat çekildi. Nayak hakkında babası tarafından cinayete teşebbüs suçlamasında bulunulduğu da ortaya çıktı.