Doktorlarla İstişare ve Motivasyon Toplantısı

Doktorlarla İstişare ve Motivasyon Toplantısı

Bossan Hospital tarafından Teymur Continental Hotel’de Doktorlarla İstişare ve Motivasyon Toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN, Genel Müdür Kenan KAHRAMAN, Başhekim Uzm. Dr. Serdar SÖNMEZIŞIK, hastane doktorları ve idari personeller katıldı.

Hastanenin genel durumu ve hastanenin vizyonu hakkında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN şunları söyledi:

“Bossan Hospital olarak sağlık sektöründe en iyisi olacağız ve birlik beraberlik içerisinde başaracağız. Hedeflememizde Gaziantep’in güveneceği iyi bir sağlık merkezi kurmak vardı, buraya yatırım yapalım memleketimiz kazansın istedik. Biz milletin güvendiği ve itimat ettiği sağlık kuruluşu olma yolunda hızla ilerliyoruz. Radyasyon Onkolojimizi kurduk, Kalp ve Damar Cerrahimiz faaliyete geçti ve alanında en iyi doktorlarla çalışıyoruz.”

 

 

Devam eden toplantıda Başhekim Uzm. Dr. Serdar SÖNMEZIŞIK şöyle devam etti “Bölgenin en büyük hastanesi olan Bossan Hospital 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Sağlıkta gerçekleştirdiği projelerle daha da güçlenip büyümektedir. Tıpta en son teknolojiyi yakından takip etmekteyiz ve her alanda bunu kullanmaktayız. Bu teknolojiyi insan hayatına yardımcı olmak için profesyonel bir anlayışla başarısını kanıtlamış uzman ekibiyle sağlık hizmetine sunmaktayız. Bundan sonra da kaliteden ödün vermeden bu hizmetler artarak devam edecektir.” dedi.

 

Hastanedeki yenilikler ve yeni teknolojilerin altını çizen Genel Müdür Kenan KAHRAMAN: ‘‘Bossan Hospital olarak biz koşmayı çok seviyoruz, koşarken de ekibin içine kimleri dahil edebiliriz, kimlerle güçlü olabiliriz planlamalarını yapıyoruz. Sonuçta hepimiz bir aile ortamında çalışıyoruz, hastanemizi aile ortamında tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni gelen doktorlarımız adaptasyon sürecini hemen atlatıp aileye dahil oluyor; Radyasyon Onkolojisi Bölümümüz, Kalp ve Damar Cerrahisi bölümümüz açıldı ve faaliyete geçtik. Gastroenteroloji bölümümüz aktif edildi, bununla birlikte Perinatoloji ve Nükleer Tıp birimlerimizi açmak üzereyiz. Gelecekte Kök Hücre alanında çalışmalarımız olacak ve Tüp Bebek Merkezi kurmayı düşünüyoruz.’’ dedi.