Doktor Altan Özdem hayatını kaybetti

Doktor Altan Özdem hayatını kaybetti

Kocaeli Yahyakaptan Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli olan Doktor Altan Özdem hayatını kaybetti

 

Cenazesi 20 Haziran Perşembe Kırkpınar Soğuksu Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.

 

Yine az önce aldığımız acı bir haberle yıkıldık.Mürefte eşrafından Bekir Saadet Demir in kızı Babamın amca kızı rahmetli öğretmen Nuran ve Erdoğan Özdenin oğlu Doktor Güneş Özdenin eşi DorukEFE nin babası Kağan Özdem'in ağbeyi Yahya kaptan İzmit sağlık ocağı doktoru yeğenimiz ALTAN ÖZDEM'i ani kalp krizinden kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi İzmit Sapanca'da 20 haziran perşembe öğle namazına müteakip Sapanca Kırkpınar Soğuksu kabristanlığında defnedilecektir.Allah rahmet eylesin .Mekanın cennet olsun ağbeyim.şok ettin bizi.Tüm Demir ve Özdem ailelilerine başsağlığı ve sabır diliyoruz .Çok üzgünüz.

Nihal Demir Hilal Demir Başar

 

Yahyakaptan Cevat Çetin Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Aile Hekimi Dr.Altan Özdem vefat etmiştir.Cenazesi 20 Haziran 2024 Perşembe günü Kırkpınar Soğuksu Camisinden öğlen namazı sonrası kaldırılacaktır.Merhuma Allahtan rahmet,ailesine,yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz.  (Kocaeli Sağlık Müdürlüğü )

 

 

 Aykut Çetinaslan

Aykut Çetinaslan

Sana ölüm hiç yakışmadı

Lisede okuduğum yıllarda Çanakkale İntepe’de kampa katıldık. Kampın eğitim şefi Erdoğan Özdem’di. Erdoğan öğretmenimi lise yıllarında katıldığım kamptan beri tanıyordum.

Ben de beden eğitimi öğretmeni oldum. Kepirtepe öğretmen lisesinde çalışmaya başladım.1978’de Kepirtepe Öğretmen Lisesi Basketbol Erkeklerde şampiyon olmuş ve Kocaeli’ye grup müsabakalarına gelmiştik. Teknik toplantıda Erdoğan öğretmenimi gördüm ve hemen tanıdım. Erdoğan öğretmenimin yanına gidip “Beni hatırladın mı öğretmenim?” dedim. Hatırlaması o zaman için biraz zordu. Birbirimize sarıldık, sohbet ettik. Güzel bir turnuva geçirdik, benim ilk resmi turnuvamdı.

1981 yılında Kocaeli’ye tayinim çıktı. Derince Lisesi’ne atandıktan sonra Kocaeli’ye alışmaya başladım. Meslek büyüğüm Erdoğan Özdem’in yanına gittim. Altan ve Kaan Özdem kardeşleri babalarının yanında ilk defa o zaman gördüm. Erdoğan ve Nuran öğretmenlerim Kepirtepe mezunuydular. Trakyalı oluşumuz nedeniyle çok çabuk kaynaştık.

Ailecek görüşmeye başladık. Altan tıp fakültesinde Kaan hukuk fakültesinde okuyorlardı. Her iki kardeş okullarını başarıyla bitirdiler. Altan doktor Kaan avukat olmuştu. Nuran öğretmenim erken yaşta hastalandı ama Altan’ın mürvetini görmüştü. Altan evlendikten çok kısa bir süre sonra rahmetli oldu, çok üzüldük.

Altan doktor olması nedeniyle çok işimiz düşüyordu. Hastalıklarımıza her zamanki güler yüzüyle çare buluyordu. Oğluma olsun eşime veya bana rahatsızlıklarımızda her zaman çare buluyordu. Sadece bize değil, tüm hastalarına güler yüzle samimi candan davranıyordu.

Erdoğan öğretmenim Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde rahatsızlığı nedeniyle yattığında başında Altan vardı. Her şeyiyle ilgileniyordu ama rahatsızlığı çok ilerlediği için kaybetmiştik. 

Eski muhtar, branştaşım öğretmen arkadaşım Ahmet Mirzaoğlu’nun paylaşımıyla acı haberi öğrendik. Altan Özdem vefat etmişti. Eşim de ben de inanamadık, nasıl olur diye birbirimize sorduk. Raif Kandemir’i aradım “Bilgin var mı?” diye oda benden öğrendi ve çok üzüldü.

Çok erken yaşta aramızdan ayrıldın be Altan, bizleri acı içinde bıraktın. Oğlun, eşin ve seni sevenler üzüntüden ne yapacağını bilemez halde seni son yolculuğuna uğurladılar.

İyi ve güzel insanı son yolculuğuna uğurladık. Tüm haklarımızı helal ediyoruz.

Sana ölüm hiç yakışmadı, seni hiç unutmayacağız güzel çocuk. Mekanın cennet olsun.



Anahtar Kelimeler: Doktor Altan Özdem hayatını kaybetti