Doğum bir ekip işidir.

Doğum bir ekip işidir.

Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, şehrimize hizmet noktasında çok önemli yer tutuyor. Hastanemiz sadece şehrimize değil bölgeye de hizmet veriyor.

Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Fatma Coşkun: ‘‘Cengiz gökçek kadın doğum ve çocuk hastanemiz  şehrimize hizmet noktasında çok önemli yer tutuyor. Hastanemiz sadece şehrimize değil bölgeye de hizmet veriyor. Hastanemizde doğum kliniği olarak tecrübeli bir ekibe sahip olmanın avantajını her alanda yaşıyoruz. Ve bu avantajı kentimize yansıtıyoruz. Sadece doğum hizmeti vermekle kalmıyoruz kadın hastalıkları alanında da hasta memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışına sahibiz.’’ Dedi.

 

 

Doğumevi Sorumlu Hekimi Op.Dr.Barış Ağar ise; ‘‘Doğum bir ekip işidir. Bu alanda tecrübeli ebe ve doktorlarımız sayesinde şehrin ve hatta çevre illerin doğum yükünü çok büyük ölçüde hafifletiyoruz. Pandemi sürecinde de klinğimizde çok sayıda covid gebemizi hastanemizde takip ve tedavi ederek şifa ile taburcu olmalarını sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. ‘‘ Dedi.

 

 

Op.Dr.Ağar; ‘‘Sadece doğum yükünü hafifletmekle kalmıyoruz aynı zamanda kadın hastalıkları alanında tüm ameliyatları hastanemizde yapıyoruz. Bugün  artık kliniğimizde  idarecilerimizinde  büyük desteği ile yapılmayan ameliyatımız bulunmuyor. Rahim alınma ameliyatlarını kapalı olarak gerçekleştirebiliyoruz . Hastalarımıza kapalı ameliyatlar ile konforlu bir süreç. Sağlıyoruz. Hastanede yatış süreleri ve hastalarımızın iyileşme süreleri kısalıyor. Hastanemizde ürojinekolojik ameliyatlar, vajinal estetik operasyonlar, sarkma ameliyatları, infertilite operasyonları yumurtalık kisti ameliyatları yapılabiliyor. Hastalarımıza şikayetlerine yönelik gerekli tanısal işlemleri yaparak gerek ilaç tedavisi ile gerekirse ameliyat ederek sağlıklarına kavuşturuyoruz daha konforlu ve yaşam kalitesleri yükselmiş olarak hayatlarına devam etmelerini sağlıyoruz  bunun sonucu olarakta şehrimize hizmet etmenin ve hastalarımızı memnun ederek onları sağlıklarına kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.’’ Dedi.



Anahtar Kelimeler: Doğum bir ekip işidir.