DOÇ. DR. SEDAT IŞIKAY’A ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Çocuk Nöroloji Bilim Dalında Çocuk Nöroloji Uzmanı olarak çalışan Doç. Dr. Sedat Işıkay’a onur ödülü verildi.
Doğum sonrası bebeklerde genel gelişim geriliği, ilerleyici kafa küçüklüğü, yapısal beyin anormallikleri ve otoinflamasyon ile karakterize bir hastalık olan Elbracht- Işıkay Sendromu hastalığını bularak, tıp literatürüne geçen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Çocuk Nöroloji Bilim Dalında Çocuk Nöroloji Uzmanı olarak çalışan Doç. Dr. Sedat Işıkay’a onur ödülü verildi.

Türkiye elektronörofizyoloji platformu ve Şişli Üniversitesi, Meslek Yüksek okulu, Elektronörofizyoloji Bölümünün ortaklaşa yaptığı 6. Çocuk EEG Sempozyumu 5 Kasım 2022 tarihinde İstanbul’da yapıldı. Sempozyumda soyadı Elbracht-Işıkay Sendromuna verilen Doç. Dr. Sedat Işıkay, bu hastalığa nasıl isminin verildiği konusunda ve çocukluk çağı epilepsileri konusunda iki sunum yaptı. Sempozyum sonunda Şişli Meslek Yüksek Okulu yönetimi tarafından Işıkay’a ‘Tüm yaşam onur ödülü’ verildi.

LÜTFEN İŞİNİZİ İYİ YAPIN
Ödülü aldıktan sonra bin kişinin bulundu salondaki gençlere seslenen Işıkay, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ülkesini en çok seven işini en iyi yapandır” sözünü anımsatarak, tüm öğrencilere ‘lütfen işinizi iyi yapın’ tavsiyesinde bulundu.

Dr. Işıkay, Doktorclub Awards da yılın doktoru finalisti oldu. İlimiz doktorlarının desteklerini bekliyorum dedi.

-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

