Diyarbakır'da büyük yangın! 11 can kaybı, 78 yaralı
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında 11 kişi hayatını kaybetti.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki alanlarda çıkan anız yangını rüzgarın etkisiyle büyüdü.
Yangına müdahale için Diyarbakır ve Mardin'den AFAD, Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.

CAN KAYBI 11 OLDU
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yangınlarda 11 kişinin yaşamını kaybettiğini, 78 kişinin ise alevlerden etkilendiğini duyurdu.
DİYARBAKIR'DA 4 HASTA ENTÜBE
Bakan Koca, yangın nedeniyle Diyarbakır'da 5 hastanın yoğun bakımda, 4'ünün ise entübe olduğunu duyurdu.
ŞANLIURFA'DA BİR HASTA ENTÜBE
Koca, Şanlıurfa'da ise bir hastanın entübe olduğunu açıkladı.
"Hastanelerimizde tedavisi süren toplam hasta sayısı 6." ifadelerini kullanan Koca, "Yangınlar sebebi ile olay yerlerine Diyarbakır’dan 24 Ambulans ve 3 UMKE Timi ile Mardin’den 15 Ambulans ve 4 UMKE Timi görevlendirilmiştir." dedi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yangınla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

-
1
14 MART, NEDEN SADECE TÜRKİYE’DE TIP BAYRAMI OLARAK KUTLANIR?
-
2
Hocaların hocası Prof. Dr. Ali Zahit Bolamanı kaybettik
-
3
Gaziantepli Kadın Yazarlar İmza Gününde Buluştu
-
4
“HER ADIMDA DAHA RAHAT BİR NEFES” PANELİ GAÜN’DE DÜZENLENDİ
-
5
Nurdağında diyaliz ünitesi
-
6
İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
-
7
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Neşterli Kavga
-
8
GAÜN’DE ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR
-
9
Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine büyük saygısızlık
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. KİLECİ: “14 MART TIP BAYRAMI, MESLEĞE ADANMIŞLIK VE İNSAN HAYATINA VERİLEN DEĞERİN SİMGESİDİR”


