Dekan Vekili Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere 'terörist' demesinin ardından üniversiteden açıklama
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere hakaret etmesi ve 'terörist' gibi ifadeler kullanmasının ardından üniversiteden açıklama geldi.
Sınavda kamera istemeyen öğrenciler için, “terörist bozuntusu, adi, şerefsiz, insan değiller” gibi ifadeler kullanan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Enver Bozkurt öğrencilerin tepkisini çekmişti.
Konu hakkında suç duyurusunda bulunan Öğrenci Sendikası’nın ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden açıklama geldi.
Üniversite rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Enver Bozkurt’un 30.12.2020 tarihinde çevrimiçi olarak yapılan ders sırasında kullanmış olduğu bazı ifadeler ile ilgili olarak gerekli süreç başlatılmış olup, hassasiyetle takip edilmektedir.” ifadeleri yer aldı.
Öğrenci Sendikası da Bozkurt hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı.

-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

