Cumhuriyet'in 100'üncü yılında ADA KOLEJİ 10 YAŞINDA...

Cumhuriyet

Gaziantep Özel Ada Koleji, Cumhuriyet coşkusunun yanı sıra 10'uncu yıl heyecanı da yaşadı. 10 yıl önce kurulan Ada Koleji'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çifte kutlama yapıldı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkuyla gerçekleştiği Gaziantep Özel Ada Koleji, eğitim alanında verdiği hizmette 10 yılı geride bıraktı. Ada Koleji'nde hem Cumhuriyet'in 100'üncü yıl coşkusu hem de kolejin 10'uncu yılı heyecanı bir arada yaşandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl bir asra uzanan Cumhuriyet'in ışığında coşkuyla kutlandı. Gaziantep Özel Ada Koleji, Cumhuriyet coşkusunun yanı sıra 10'uncu yıl heyecanı da yaşadı. 10 yıl önce kurulan Ada Koleji'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çifte kutlama yapıldı.

 

 

Çifte Kutlama, Çifte Gurur

Gaziantep Özel Ada Koleji Kurucu Müdürü Gafari Bayrın, yaşadıkları gururun kelimelere sığmayacağına vurgu yaparak, "Okulumuzun 10'uncu yılında Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını sevgiyle ve coşkuyla kutlamaktan onur duyduk. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Ada Koleji olarak herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.  Birlikte Cumhuriyetin İzinde Nice 100 yıllara..." ifadelerine yer verdi.