Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi koronaya yakalandı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sosyal medyada yaptığı açıklamada kendisinin ve eşinin korona virüsüne yakalandığını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Covid 19'a yakalandığını duyurdu.
Erdoğan sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" dedi.
Emine Erdoğan da Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, “Anca beraber, kanca beraber İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız” açıklaması yaptı.
Koca: Sağlık durumları iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan’ın sağlık durumu hakkında Twitter hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi” dedi. Koca Erdoğan ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

