Cizre Devlet Hastanesi'ni birbirine katan üç kişi tutuklandı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cizre Devlet Hastanesi'nde meydana gelen kasten yaralama ve kamu malına zarar verme olayıyla ilgili üç kişinin tutuklandığını duyurdu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasındaki kasten yaralama ve kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişinin tutuklandığını bildirdi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından, Cizre Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen şiddet olayına ilişkin paylaşımında bulundu.
3 KİŞİ TUTUKLANDI
”Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasında vuku bulan kasten yaralama ve aynı zamanda kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişi tutuklanmıştır.” diyen Bakan Koca, “Diğer şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilmiş olup, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaya devam etmektedir. Bir sağlık çalışanını hedef almasa da sağlık kurumunda meydana gelen her şiddet olayını sağlıkta şiddet kapsamında değerlendiriyoruz. Bundan şüphe duyulmasın.” ifadelerini kullandı.
NE OLMUŞTU?
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, akraba iki aile arasında sokakta çıkan kavga hastanede de devam etmişti. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, olayda 3 kişi yaralanmış, 4 şüpheli de gözaltına alınmıştı.
-
1
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. KİLECİ: “14 MART TIP BAYRAMI, MESLEĞE ADANMIŞLIK VE İNSAN HAYATINA VERİLEN DEĞERİN SİMGESİDİR”
-
2
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI, BÜYÜK BİR SORUMLULUK BİLİNCİYLE GÖREV YAPMAKTADIR”
-
3
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BİLGİ, SABIR VE ÖZVERİYLE İNSAN HAYATINA DOKUNAN HEKİMLERİMİZ, TOPLUMUN EN DEĞERLİ NEFERLERİDİR”
-
4
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE “MEHMET AKİF’İ YENİDEN ANLAMAK” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLENDİ
-
5
Doktor ile hasta arasında yaşanan tartışma kamerada...
-
6
Füze havada imha edildi
-
7
Güçyetmez: “Mühendise yönelen namlu, bilim ve tekniği hedef almıştır”
-
8
25 Aralık Devlet Hastanesi Personeli Mehmet Kayhan Hayatını Kaybetti
-
9
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN JİMNASTİK BAŞARISI
-
10
Prof. Dr. Oral Sökücü’ye yılın makalesi ödülü...

