CHP den gövde gösterisi

CHP den gövde gösterisi

Çok güzelsin Gaziantep Dr. Muzaffer Ertürk " Seçim Koordinasyon Merkezimizin Açılışındaki Coşkumuz, Sevincimiz bu güzel şehrimiz için atanan kalbimizi gösteriyor. Gaziantep'i Yeniden yaşanır hale getireceğiz " dedi.

 

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Muzaffer Ertürk seçim koordinasyon merkezi açılışnda " Çok güzelsin Gaziantep.. Bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışında  anlattıklarımı kelimelere çizmek tarifesiz.. Koordinasyon merkezimizin yaptığımızda yanımızda olan Gaziantep Milletvekillerimiz Sn. Melih MERİÇ, Sn. Hasan ÖZTÜRKMEN, Önceki Dönem İl Başkanım Sn. Reis REİSOĞLU, Önceki Dönem Milletvekilimiz Sn. Bayram YILMAZKAYA ve İlçe Belediye Başkanı adayı meslektaşlarım ve Çok Kıymetli CHP ailesi, Dostlarım ve sevdiklerimle birlikte bu yola çıkmak inanılmaz bir gurur! Biz bu birliktelik ruhuyla bu seçimi kazanacağız! Sağolun, varolun.

Seçim koordinasyon merkezimizde bugün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma ŞAHİN'i ve beraberindeki misafirlerini  ağırladık. sn. Fatma ŞAHİN'e bu ziyaretinden ve oranından dolayı çok teşekkür ederim.

Açılışa katılan Uğur Kalkan " CHP Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Muzaffer Ertürk'ün seçim ofisinin açılışı bir mitinge dönüştü. Toplama veya zorla getirilen bir kalabalık değil;daha güzel bir Gaziantep'in özlemini taşıyan gönüllü birliktelikler vardı. Gaziantep maalesef ki maalesef çok kötü yönetiliyor. Biz daha adil ve şeffaf yönetmek için geliyoruz. Sayın Muzaffer Ertürk'ün bu işi layıkıyla yapacağına;sadece 3 5 kişinin değil hepimizin belediye başkanı olacağına yürekten inanıyoruz. Gaziantepli hemşehrilerimizin Sayın Muzaffer Ertürk'e sahip çıkacağına inanıyoruz.

Eski Gaziantep Şehitkamil İlçe Aday Adayı Ender Arslan Muzaffer Erturk Koordinasyonuna Gelerek Hayırlı olsun dileklerini iletti 

 

Tüm İslâm aleminin ve çok değerli Gaziantepli hemşerilerimin Berat Kandilini kutluyor, Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Nice sağlıklı ve güzel kandillere hep birlikte.

Seçim Koordinasyon Merkezimizin Açılışındaki Coşkumuz, Sevincimiz bu güzel şehrimiz için atanan kalbimizi gösteriyor. Gaziantep'i Yeniden mutlu bir şehir haline getireceğiz! #İşimizGücümüzGaziantep 

 

 



Anahtar Kelimeler: gövde gösterisi