Çapa'da dehşet! Maske uyarısı yaptı, dayak yedi
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde genel dahiliyede çalışan Rıfat Babayiğit, maske takması için uyarıda bulunduğu hasta yakını tarafından darp edildi. Gözünden yaralanan sağlık çalışanının, ameliyata alındığı öğreni
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan sağlıkçı Rıfat Babayiğit, maske uyarısı yaptığı için darp edildi. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
AMELİYATA ALINDI
Kameraya yansıyan görüntülerde sağlık çalışanının darp edildiği görüldü. Gözünden yaralanan sağlık çalışanının ameliyata alındığı öğrenildi. Olay üzerine hastaneye takviye polis ekipleri gönderilirken, şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
HABERLER
-
1
İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Neşterli Kavga
-
3
GAÜN’DE ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR
-
4
Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine büyük saygısızlık
-
5
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. KİLECİ: “14 MART TIP BAYRAMI, MESLEĞE ADANMIŞLIK VE İNSAN HAYATINA VERİLEN DEĞERİN SİMGESİDİR”
-
6
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI, BÜYÜK BİR SORUMLULUK BİLİNCİYLE GÖREV YAPMAKTADIR”
-
7
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BİLGİ, SABIR VE ÖZVERİYLE İNSAN HAYATINA DOKUNAN HEKİMLERİMİZ, TOPLUMUN EN DEĞERLİ NEFERLERİDİR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE “MEHMET AKİF’İ YENİDEN ANLAMAK” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLENDİ
-
9
Doktor ile hasta arasında yaşanan tartışma kamerada...
-
10
Füze havada imha edildi

