Tarih: 09.09.2024 12:50

Bugün okula gidecekti! Narin toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

 

Diyarbakır'da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Narin'in cenazesi komşu köyde kılınan cenaze namazının ardından kendi köyünde toprağa verildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

"Bugün burada musallada yatan bizim vicdanımızdır"

Küçük Narin için Batı Karakoç köyünde cenaze namazı kılındı.
Narin'in cenaze namazını kıldıran imam, "Bugün burada musallada yatan bizim vicdanımızdır, insanlığımızdır. Cenabı Hak bizleri vicdan sahibi, ahlaklı insanlardan eylesin. Toplumun olarak insanlığımızı yeniden gözden geçirir, hatırlarız; ahlaklı bir toplum olma yolunda ilerleriz. Narin cennettedir, masum bir yavrumuz katledildi. Emin olun cennette. Bunun hesabını yapanlardan hesabı sorulacaktır. Benim korkum bu yavrumuzun cenazesini kılıyoruz, nasıl hesap vereceğiz. Bunu yeniden gözden geçirmemiz lazım" dedi.

“Muhtar, cesedi çuval içerisinde bana verdi”

Eğertutmaz Deresi’nin kenarında çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili ilk itiraf gözaltına alınan bir zanlıdan geldi.

Sabah’ın haberine göre; gözaltına alınan zanlı, sorgusunda, soruşturma kapsamında tutuklanan Tavşantepe muhtarı ve Narin’in de amcası olan Salim Güran için “Muhtar, cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —