Bilecen ailesinin mutlu günü

Bilecen ailesinin mutlu günü

Op.Dr. Kazım Bilecen ve değerli eşi Banu Bilecen'in oğulları Diş hekimi Dr.Dt. Mehmet Kaan Bilecen ile Sude Yalılı hayatlarını birleştirdi.

 

Gaziantep’in çok sevilen ürologlarından ve aynı zamanda Kilis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Op.Dr. Kazım Bilecen ve değerli eşi Banu Bilecen  büyük bir mutluluk yaşadılar. Yakışıklı oğulları Diş hekimi Dr.Dt. Mehmet Kaan Bilecen ile güzel gelinleri  Sude Yalılı hayatlarını birleştirerek, büyük bir mutluluk içinde, Shimall otelde düzenlenen görkemli bir törenle, dünya evine girdiler.

Nikah törenine, Kilis Belediye Başkanı Av.Hakan Bilecen , Gülsan holding  YK başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kilis sanayi ve ticaret odası başkanı Hacı Mustafa Celkan, sağlık camiasından çok sayıda hekim arkadaşları, aile bireyleri ile damadıın ve gelinin Gaziantep, Antalya , İstanbul’dan çok sayıda arkadaşı katıldı. Düğün töreni başlangıcında yapılan Nikah merasimini takiben davul zurna eşliğinde Kilis ve Gaziantep yöresinden halk oyunları gösterisi yapıldıktan sonra Armoni orkestrasının sahne aldığı bu güzel günde tüm misafirler samimi bir şekilde doyasıya eğlendi ,Mehmet Kaan Bilecen ve Sude Yalılı çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz .

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Bilecen ailesinin mutlu