Başkan Mehmet GÜRPINAR ve yönetim kurulu Anıt kabiri ziyaret edip göreve başladı
Ankara Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet GÜRPINAR ve yönetim kurulu Anıt kabiri ziyaret edip göreve başladı.
Ankara Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet GÜRPINAR; Milli Mücadelemizin Ulu Önderi , Başkomutanımız ve Büyük Gazi; Milletimizin zillete ve yok oluşa, vatanın ilhak ve esarete mahkum edilmek istenildiği tarihi bir dönemde ‘Ya istiklal, ya ölüm!' şiarınızla yola çıkan, nüfusunun yarıya yakınını aziz vatanın toprağına şehit veren, ve “Türküm diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü, Gazianteplileri kahramanlık örneği olarak alabilir” övgülerinize mazhar olunarak “Gazi” unvanı ile onurlandırılışımızın 100. Gurur Yılı’nda gazi şehrimizi temsilen büyük bir coşkuyla manevi huzurunuzdayız.

Övgü ve takdirlerinize şayan olmuş kurtuluş mücadelesinin muteber gazi şehrinin torunları olarak ünvanımızın armağan edilişinin 100. Gurur Yılı’mızda huzurunuzda, geçmişimizden aldığımız güçle şehrimizin ve ülkemizin refahı, kalkınması ve istikrarı için durmadan, yorulmadan müreffeh bir Türkiye gayesinde azimle çalışacağımıza, geçmişte olduğu gibi bugün de örnek teşkil edeceğimize söz veriyoruz.

Kurtuluşun meşalesini alan, mücadeleyi zafere taşıyıp cumhuriyetimizin mührünü vuran siz ve silah arkadaşlarınız başta olmak üzere, tüm gazilerimizi saygıyla yad ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhunuz şad olsun.

-
1
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
2
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
3
Psikiyatri camiasının acı günü
-
4
Doktor ölümden döndü
-
5
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
6
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
7
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
9
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
10
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

