Aşı olmayan Brezilya Devlet Başkanı pizzacıya alınmadı...
Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında geldiği New York’ta aşı olmadığı için pizza restoranına alınmadı. Bolsonaro ve ona eşlik eden bakanlar, pizzalarını restoranın önündeki kaldırımda
Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında geldiği New York’ta aşı olmadığı için pizza restoranına alınmadı. Bolsonaro ve ona eşlik eden bakanlar, pizzalarını restoranın önündeki kaldırımda yedi.
RESTORANA ALINMADI
Brezilya’nın haber kanalı G1, 76. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında ABD’nin New York kentine gelen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun, Covid-19 aşısı olmadığı için pizza restoranına alınmadığını duyurdu.
KALDIRIMDA PİZZA YEDİ
Brezilya Turizm Bakanı Gilson Machado Neto’nun sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafta, Bolsonaro’nun ve ona eşlik eden bakanların, pizza restoranının önündeki kaldırımda pizza yediği görüldü.
New York’ta 16 Ağustos’tan bu yana uygulanan kısıtlamalara göre, kapalı alanlara giriş yapmak isteyen kişiler aşı kartını yetkililere göstermek zorunda.(yenisafak.com)
-
1
Cinnet geçirdi eşini bıçakladı
-
2
12 Yıl Sahte Diplomayla Görev Yapan Sağlık Çalışanı Açığa Alındı
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
4
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
5
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
6
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
7
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
8
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
9
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
10
Uluşan Profesör oldu

