Aşı ekibi kaza yaptı: 4 sağlık görevlisi yaralandı
Kütahya'da aşı ekibini taşıyan aracın önce bir araca sonra bir apartmanın duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 sağlık görevlisi yaralandı.
KÜTAHYA-Kaza, Zafertepe Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, mahallelerde koronavirüs aşısı yapmak için İl Sağlık Müdürlüğüne ait araç ile yola çıkan ekip, aynı istikamete gitmekte olan araç ile ile çarpıştı. Sağlık ekibini taşıyan araç daha sonra bir apartmanın duvarına çarptı. Kazada, biri ağır dört sağlık görevlisi yaralandı.
Yaralanan sağlık ekipleri, ambulanslarla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.(medimagazin)
HABERLER
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

