Ambulans çağıran kadın, sağlık görevlilerine saldırdı
İstanbul Sultangazi'de, hasta olduğunu belirterek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan kadın, ihbarın yapıldığı adrese gelen sağlık ekiplerine hakaretler savurdu, dövmeye çalıştı.
Olay, Cebeci Mahallesi'nde dün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan kadın, hasta olduğunu belirterek, ambulans istedi. İhbarı değerlendiren çağrı merkezi, verilen adrese sağlık ekibi sevk etti. Kısa sürede ihbarın yapıldığı adrese gelen ekipler, hastayı ambulansa aldı. Bu sırada ambulansa alınan kadın 'nefesim daralıyor' diyerek taşkınlık çıkardı ve aşağı indi.
Sokak ortasında sağlık görevlileri ile tartışmaya devam eden bu kişi, hakaretler savurdu, tehdit etmeye başladı. Bununla da yetinmeyen kadın, sağlık görevlisine saldırarak, darbetmeye çalıştı. Sokaktaki bir kişinin engellemeye çalıştığı kadın, bir süre sonra oradan uzaklaştı.
O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, sağlık görevlilerinin bu kişiden şikayetçi olduğu öğrenildi.
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

