Altunok, “Yüzme Havuzunda Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştireceğiz”

Altunok, “Yüzme Havuzunda Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştireceğiz”

Hizmete açtıkları Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Geleceğin şampiyonlarını bu tesiste yetiştireceğiz” dedi.

 

Eğitim amaçlı gençlere ve çocuklara yönelik hizmete başlayan Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Başkan Altunok, burada çocuklar ve gençlerle buluştu. “Şehrimize olimpik bir yüzme havuzu kazandırdık. İnşallah bu tesisimizde yeni şampiyonlar yetiştireceğiz” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “İlçemize bağlı Gazi mahallemizde yapımını tamamladığımız Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzu hizmete açtık. Hayata geçirdiğimiz bu tesisten çocuklarımız ve gençlerimizin yanı sıra tüm halkımız da faydalanmaya başlamıştır. Olimpik standartlar ve kalitede yapımını tamamladığımız tesisimizde 25 metre uzunluğunda altı kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu bulunmaktadır. Tesis içerisinde ayrıca 25 metrekarelik bir havuz da yer almaktadır. Yüzme havuzu projemizi hayata geçirmemizdeki asıl amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan korumaktır. Eğitmenler nezaretinde çalışmalara başlayan gençlerimiz ve çocuklarımız kendilerini bu tesisimiz sayesinde yüzme sporu müsabakalarına hazırlayacaklardır. Belediye olarak spora ve sporcuya verdiğimiz önemin bir göstergesi de olan bu projemiz ilçede diğer spor dallarına verdiğimiz önemi de işaret etmektedir. İlçemizde faaliyet gösteren ve belediye olarak bizim de destek verdiğimiz tüm spor dallarının yanı sıra yüzme sporuna da bu tesisle birlikte büyük bir katkı sağlamak istiyoruz. Çalışmalarını belediyemize ait Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda sürdürecek olan sporcularımız kendilerini şampiyonalara hazırlayacaklardır. Tesisimiz ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Tesis içerisinde incelemelerde bulunan Başkan Altunok, eğitmenler tarafından çocuklara ve gençlere verilen yüzme eğitimini de yakından izledi.