Altunok, “Sağlıkçılarımızın hakkını ödeyemeyiz”
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 14 mart tıp bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “halkımızın sağlığı için gece-gündüz fedakarca çalışan ve bu yolda şehit olan sağlıkçılarımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi.
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 14 mart tıp bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “halkımızın sağlığı için gece-gündüz fedakarca çalışan ve bu yolda şehit olan sağlıkçılarımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi.
Silifke Belediye Başkanı Altunok yayınladığı mesajında, “Her zaman olduğu gibi yaklaşık iki yıldır devam eden korona virüs salgını ile mücadele eden ülkemiz insanlarının teşhis ve tedavilerinin yapılmasında büyük bir özveri gösteren sağlık çalışanlarımız yılmadan görevlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Korona virüs salgınıyla mücadelede en ön saflarda olan sağlık çalışanlarımız başarılı ve özverili çalışmalarla halkımıza şifa dağıtmaya devam etmektedir. Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini ‘insana hizmet' ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Sağlığın korunması ve geliştirilmesi için yaptıkları ve yapacakları tüm çalışmalarında, üstün gayret ve çabalarından dolayı tüm sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta Silifke’mizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 mart tıp bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Görevleri esnasında şehit olan sağlık çalışanlarımızı da rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
2
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
3
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
4
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
5
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
6
Uluşan Profesör oldu
-
7
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
8
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
9
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
10
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı

