AK Parti Nizip İlçe Başkanı belli oldu!

AK Parti Nizip İlçe Başkanı belli oldu!

AK Parti Nizip İlçe başkanlığına Ecz. Yakup Karakuş atandı.

 

Eczacı Yakup Karakuş, 
Geçen hafta yaptığı açıklamada” Partimizin bugün yapılan mülakat sürecine katılan tüm aday arkadaşlarıma göstermiş oldukları özverili ve saygılı duruşlarından dolayı tebrik ve teşekkür ederim. 
Bu süreçte partimiz hangi dava arkadaşımıza İlçe Başkanlığı görevini tevdi eder ise ben şahsım olarak arkadaşımızın her koşulda maddi ve manevi yanında olacağım. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu Türkiye Yüzyılı hedefi ve gayesi doğrultusunda partimin her daim koşulsuz şartsız emrinde bir neferiyim. Bu gaye ile her daim kapı kapı gezerek davamı toplumun her kesimine anlatmaya her daim olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğim.
Saygılar.” Demişti.

 

Eczacı Yakup Karakuş, 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in atamaları ile;

AK Parti Nizip İlçe Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım.
Rabbim Nizip'imize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.

Şahsıma bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e, Koordinatör Milletvekilimiz Sayın Hakan Kahtalı’ya, önceki dönem Adalet Bakanımız Meclis Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdülhamit Gül'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Eyup Özkeçeci’ye, Sayın Ali Şahin’e, Sayın Derya Bakbak’a, Sayın Mesut Bozatlı’ya, Sayın İrfan Çelikaslan’a, Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, İl Başkanımız Sayın Fatih Muhaddis Fedaioğlu’na ve birlikte yürüdüğümüz kıymetli yol arkadaşlarıma, destekleriyle bizleri bu göreve layık gören Nizip'li hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Cenab-ı Allah çıktığımız hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin.



Anahtar Kelimeler: Parti Nizip Başkanı belli !