AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Avukat Naz Akdoğan evlendi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve  Avukat Naz Akdoğan evlendi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Avukat Naz Akdoğan’ın nikah törenine büyük katılım sağlandı.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kıydığı nikahta çiftler mutluluğa EVET dedi. 

Nikah törenine, AK Parti Teşkilat Başkanı, Erkan Kandemir, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valisi Tahir Şahin, AK Parti Bölge Koordinatörü Hakan Tahtalı, Enerji Tabi Kaynakları Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mesut Bozatlı, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, İş İnsanı Mahsum Altunkaya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, GİBTÜ Rektörü Şehmus Demir, Eski Milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Eski İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep’teki STK Başkanları ve birçok isim katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı , Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Grup Başkanvekili  Abdulhamit Gül ve  katılımcılar ile AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve  Avukat Naz Akdoğan’ın nikah törenine katılım sağlandı.

 

ALTIN GERDANLIK, ALTIN KEMER…

31 yaşındaki Avukat Naz Akdoğan, Gaziantep'te yaşıyor. Düğün oldukça görkemli bir törenle gerçekleşti. Naz Akdoğan'ın üzerindeki altın kemer, altın bilezikler, altın gerdanlıklar oldukça dikkat çekiciydi. Murat Çetin ile Naz Akdoğan'ın görkemli düğünü sosyal medyada gündem oldu.

HAFTA SONU BU DÜĞÜN KONUŞULDU

Gaziantep, hafta sonu bu düğünü konuştu. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük aşkı Naz Akdoğan ile dünya evine girdi. Düğünden önce çekilen fotoğrafların yanı sıra düğün sırasında çekilen bir fotoğraf da oldukça konuşuldu.

NAZ AKDOĞAN - MURAT ÇETİN AŞKI

Gelin hanımın üzerindeki altın takılar, bir hayli dikkat çekti. Düğüne beş yüzü aşkın davetli katılırken romantik danslar da dikkat çekti.

EŞİ VE OĞLU DEPREMDE VEFAT ETMİŞTİ

EŞİ VE OĞLU DEPREMDE VEFAT ETMİŞTİ

Murat Çetin'in eşi Aylin Çetin ve oğlu Fevzi Çetin, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmişti. Sosyal medyadan gelen yorumlarda bu olay es geçilmedi.