Ahmet Neccar'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Ahmet Neccar

NCR International Hospital Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet NECCAR, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Her zorluğa göğüs gererek, her türlü fedakarlığı göze alarak mesleğini icra eden saygıdeğer meslektaşlarım, "Beni Türk hekimlerine emanet edin" anlamını bütün dünyaya gösteriyor. Özverili çalışmaları ve karşılaştıkları her güçlüğe verdiğiniz mücadeleyi takdirle karşılıyorum.

Tıp bayramı 1827 yılından beri Cerrahane -i Amire’nin açılmasının ardından coşku ve gurur içinde kutlanmaktadır.Ancak geçen yıl bölgemizde yaşadığımız depremden dolayı buruk bir şekilde kutlandı. Bu sene ise bebeklerin hayatını kaybettiği, hamile kadınların enkaz altında kaldığı Gazze’de şiddetin gölgesinde ve bombaların altında sağlık hizmeti verildiği bir dönemden geçiyoruz.

Tıp Bayramı’nın yardımlaşma ve rahmet ayı olan Ramazan’a denk gelmesi gerçekten güzel bir anlam taşımaktadır. Sizler, içinizdeki merhameti ve yardımlaşma duygusunu geçtiğimiz deprem günlerinde gösterdiğiniz özveriyi, var gücünüzle bir kez daha kanıtladınız. Depremde kaybettiğimiz 505 sağlık personeline Allah'tan rahmet diliyorum.

NCR Hekimleri ve Sağlık Personelleri olarak; Tıpkı bir "piramidin" sağlam yapısını oluşturan parçaları gibi geniş, derin bir bilgi ve tecrübe birikimiyle atılmış sağlam bir temel onun üzerine sonsuz insan sevgisi temiz ahlak ve merhameti de içinde barındıran yüce bir vicdan ve en tepede içinde başarı dolu bir yapıdır. Başarıyı Gaziantep ve bütün bölgede açık bir şekilde gösterdiniz. Bunun için ayrıca teşekkürlerimi sunuyor ve
14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum.
Saygı ve sevgilerle..

 

 



Anahtar Kelimeler: Ahmet Neccar' Bayramı mesajı